Blandad kompott

Nu väntar vi på att Belle ska få kaninungar, snacka om att besvikelsen var stor eftersom Fanny var skendräktig.
Belle däremot kämpar på med byggandet av kaninhåla. Det ser för skoj ut när hon tar halm i munnen för att bygga med. Det ska bli roligt i varjefall.
Hon har gått 27 dagar i dag de får ungar mellan 28-34 dagar vi hoppas ju såklart 28-29 dagar, men realistiskt är väl mer 30- 31 dagar det säger alla kaninexperter i allafall.
Vi var och handlade på Ica Maxi idag. Emma är ju för stor för att vara i lekrummet och erik vill absolut inte vara där själv...vad förvånad jag blev...not....
Vi frågade dock om det gick bra att Emma var med fastän hon är för gammal, det gjorde det så jag fick handla själv.
Det är ju bara för skönt att vara själv när man gör sådant.
I allafall, jag har sett Emma bära hem alla hjärtansdags kort och barnen mina pratar om det och diskuterar vad man eg skriver på ett sådant kort...ja vad skriver man???? Grattis låter ju bara för töntigt tycker jag men det finns ju delade meningar om det. Jag har tjuvkista och hittade ett jätte fint kort till mig och hon visade stolt upp ett kort som hon gjort till sin gudfar...he he jag blev lite förvånad faktiskt. Jag trodde helt klart att det skulle bli en drös till mormor och morfar som det brukar men nej inte vad jag vet i allafall. Ska bli spännande.
Jag handlade faktiskt allhjärtansdags present till Erik och Emma, det brukar vi inte göra men jag fick sådan lust till det.

Från det ena till det andra när jag hämtade barnen i lekrummet hade min kära dotter målat det här
Vad säger man??? När vi sitter i bilen tar jag en närmare titt och frågar vad hon målat och då säger hon att det är en popstjärna och det är hon, se den som ligger ner mamma den har svimmat för att jag var så bra!
Öhhh
ja ha men de andra då?
Den ena står och vinkar med flaggor och en såndär som snurrar runt som vi hade i globen mamma en sådan som lyser, sedan är det någon som ropar Buuu och då blir några andra jätte arga påhonom.

Vad fint du har ritat sa jag till henne så det är du...sa jag då....ja jag vill bli popstjärna mest i hela världen och skriva autografer och att de ropar Emmmaaaa.....

De små barnen vilka drömmar.


RSS 2.0