Dagens händelser

I dag har vi varit hos Monica i Väskinde, vi tog med både Fanny och Belle.
Vi har ju varit hos henne för en vecka sedan men då ville inte Belle bli parad av hennes hane, hon bara morrade och hoppade undan.

Monica berättade hur de skulle se ut när de var brunstiga, så idag tyckte jag att det var dags, igår trodde jag att de fått fnatt för då började Fanny rida på Belle.

Så idag när vi satte in Belle så morrade hon och stampade argt med tassen i buren hon var inte glad och stackars hanen blev väl helt förskräck han försökte rida men det funkade inte.
Vi fick ta ut Belle och hon var riktigt arg, vi satte in henne i transportburen. Vi had med oss Fanny för att visa upp henne för Monica och hon tyckte att hon var helt bedårande söt med all päls, hon tyckte att hon var jätte fin, men lite kantig, Belle är finare i kroppen som hon sa det är synd att hon har en tass med vita klor.

Vi prövade åter igen att sätta in Belle till hanen, han försökte ju komma åt och tillslut så gjorde han det, det såg otroligt roligt ut Emma blev nästan lite generad, helt plötslig åkte han av henne och trillade ner med huvudet på botten av buren, som om han fått en elektrisk stöt. Monica sa att det var så de skulle betee sig m de kommit åt.

Han fick para sig en gång till innan vi åkte hem.
Frågan är om det blev något med Fanny och Leo, vi såg inget sådant det skall vara om det skedde när vi fikade.
Det återstår att se om några veckor.

Jag har blivit ett kanin freak, har anmält mig till kaninförbundet nu oxå

snart ska vi käka
ha det gott
Eva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0